TimeKOMPIS

TImkompis er et prosjekt ved Time frivilligsentral som kobler timebuer sammen med en flyktning eller innvandrer. Det er enkelt og tidsavgrenset: Hvert par møtes 6 ganger i løpet av 3 måneder og gjør en aktivitet sammen.

Har du lyst til å bli kjent med en flyktning eller innvandrer som bor i Time? I høst har frivilligsentralen startet opp prosjektet TimeKOMPIS. Her kobles en timebu sammen med en bosatt flyktning eller innvandrer i et enkelt og tidsavgrenset prosjekt.

Dette er integreringsprosjektet alle kan være med på! Kort fortalt går prosjektet ut på at hvert par møtes 6 ganger i løpet av 3 måneder og gjør en aktivitet sammen. Første og siste møte er felles. Etter siste møte bestemmer parene selv om de vil fortsatt vil møtes eller ikke.

Vi oppfordrer de som deltar til å gjøre det de ellers ville gjort, for eksempel gå tur, trene, gå på kulturarrangement, lage middag sammen eller være med venner. På den måten er dette noe du ikke trenger sette av ekstra tid til.

Vil du ha mer informasjon om ordningen eller melde deg som interessert kan du registrere deg i dette skjemaet: https://frivillig.no/time-frivilligsentral/timekompis

2020 © Time frivilligsentral